ŠTETA 200.000 EURA!

Provaljeno u stan zagrebačkog poduzetnika, supruga poznate hrvatske manekenke

Lopov je iskoristio odsutnost domaćina tijekom produženog vikenda

Ilustracija

 Mykhailo Polenok/Panthermedia/Profimedia/Mykhailo Polenok/panthermedia/profimedia

Da su imali ne(po)zvanog gosta tijekom produženog vikenda u stanu u Zagrebu, zagrebački poduzetnik V.Đ. (36), inače suprug poznate hrvatske manekenke otkrio je u utorak rano ujutro po povratku kući.

Naime, nepoznati lopov ili, pak, više njih protutnjali su domom 36-godišnjaka u zagrebačkoj Ulici Vijenac. Iz stana je, nakon temeljite premetačine, kradljivac odnio sa sobom veću količinu skupocjenog nakita.

Materijalna šteta, prema posljednjim informacijama kako doznajemo, iznosi oko 200 tisuća eura.

Policija je s mjesta događaja, kao i uvijek u takvim slučajevima, izuzela sve tragove koje je provalnik eventualno ostavio za sobom. Provalnička akcija dogodila se između 30. travnja, kad je vlasnik napustio stan, te 2. svibnja kad su se vratili s puta.

Inače na samom objektu postoji videonadzor kao i na nekretnini preko puta. Jesu li kamere bile u funkciji i jesu li snimile provalnike prilikom dolaska a potom i kad su odlazili, nije poznato.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a nije za isključiti da je lopov itekako bio dobro upućen u odsutnost vlasnika iz doma pa je samo iskoristio priliku da se domogne tuđeg bogatstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. prosinac 2023 18:58