‘MUKA MI JE OD SVEGA!‘

Prva ispovijest djevojke koju je Matej zvao u Beogradu: ‘Žao mi je, da sam se barem javila...‘

Ona je u Beograd stigla prije Periša, a prema pisanju nekih medija riječ je o djevojci koja redovno posjećuje noćne klubove i beogradske kafiće

Prijateljica Maja S.

 Televizija Prva Instagram, Mup Srbije

Potraga za nestalim Matejem Perišem traje već 20 dana, a informacije koje kolaju o toj večeri i dalje su prilično oprečne. Novo svjetlo na istragu bacio je podatak da je Periš kobne večeri u više navrata pokušavao ostvariti kontakt s Majom S., Splićankom koja je u to vrijeme također boravila u Beogradu, ali ne s Matejevim društvom, piše Nova.rs.

Ona je u Beograd stigla prije Periša, a prema pisanju nekih medija, riječ je o djevojci koja redovno posjećuje noćne klubove i beogradske kafiće te se vjerovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, vidjevši na društvenim mrežama da je u Beogradu.

Nakon što je u javnost izašla informacija da je ona Matejev posljednji kontakt, ugasila je profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S., sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

"Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu i što da rade", rekla je Maja S. emisiji 'Eksploziv' na TV Prva koja će se emitirati večeras.

Ovo je prvi put da je Splićanka izašla u javnost i rekla bilo što o Periševom nestanku. Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama.

Podsjetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. prosinca, nakon što je istrčao iz kluba 'Gotik' u beogradskoj Beton hali. Njegovo daljnje kretanje pratile su sigurnosne kamere te je utvrđeno da je trčao beogradskim ulicama, iako ga nitko nije jurio. Samo je u jednom trenutku pokušao zaustaviti taksi, a onda je produžio do restorana Savanova gdje mu se gubi svaki trag.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:08