MAJKA IZ GAREŠNICE

‘Prvo mi je sin završio u komi i umro, a sad je i kći u komi. U Njemačkoj je pretučena čekićem‘

Lara ima teške povrede mozga, prijelom lubanje i teške povrede lijevoga oka, kaže šokirana majka Snježana

Lara Miroslavić

 Privatni album;Moj portal.hr

Lara Miroslavić (16) iz Garešnice brutalno je pretučena u Njemačkoj, u mjestu Mainhardt, potvrdila je njezina majka Snježana. Prema njezinim riječima, Laru je na putu do škole na autobusnoj stanici nepoznati muškarac iz čista mira napao i tukao čekićem po glavi, piše Moj portal.hr.

- Nakon dolaska hitne pomoći, Lara je bila u strašnom šoku. Prebacili su je u bolnicu gdje je operirana po hitnom postupku. Operacija je trajala šest sati. Lara ima teške povrede mozga, prijelom lubanje i teške povrede lijevoga oka. Također, ruke su joj sasječene te joj je jedna ruka šivana. Pretpostavljam da je rukama štitila glavu koliko je mogla, jadno moje dijete - rekla je šokirana majka Snježana.

Prije dva mjeseca poginuo joj sin

Da stvar bude gora, Snježana i cijela obitelj nedavno su proživjeli još jednu tragediju. Naime, prije nepuna dva mjeseca preminuo je Snježanin sin Ivan Poletto, koji je stradao u teškoj prometnoj nesreću u Pakracu, o čemu se pisalo OVDJE.

image

Ivan je nakon gotovo mjesec dana borbe, nažalost, podlegao ozljedama

Snimio čitatelj/Privatni album;Moj portal.hr

- Potrebna nam je psihološka pomoć. Mi proživljavamo horor film. Nova rana na još uvijek svježu ranu. Još mi je Ivanova slika pred očima, a sad već gledam Laru na intenzivnoj u komi zamotane glave. Eto, dijete ne može više otići bezbrižno ni u školu. Moja Lara mogla je postati novi Luka Ritz - istaknula je Snježana dodavši kako je Lara trenutno stabilno te da je operacijski zahvat uspješno prošao.

Život iz pakla

- Stavili su je u sedaciju, odnosno induciranu komu da spava i da mozak odmara te da se što prije oporavi - dodaje.

Koliko god da čudno zvuči, ali ova priča mogla je završiti još gore. Naime, prema Snježaninim riječima, njezina druga kći Sara gledala je Laru kako se šminka i sprema za školu i htjela je poći s njom, iako taj dan nije imala nastavu. Srećom, to ipak nije učinila.

- Sara je imala neki čudan osjećaj i htjela ju je pratiti do škole, ali ipak nije. Zaspala je. Sreća u nesreći, jer možda bi i ona nastradala - dodaje majka Snježana.

Strahote koje kroz život prate ovu nesretnu ženu teško su zamislive i u najcrnijim scenarijima. Kako kaže, prije pet godina muku je prošla s još jednim sinom, piše Moj portal.hr.

- On je stradao padom iz doma u Radićevoj kroz prozor. Također je imao teške ozljede glave i neko vrijeme bio je u komi. Zbilja mučan oporavak smo prošli. Nemam vremena disati kako treba, a kamoli oporaviti se od jednoga šoka, a već dođe novi. To je kao da čovjek ne proguta zalogaj, a već stavlja drugi i guši se hranom - opisala je majka Snježna.

Istraga posljednjeg strašnog događaja koji je pogodio ovu obitelj s njemačkom adresom je u tijeku, a sve okolnosti nesreće bit će poznate po završetku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:34