PROFESOR IZ ZABOKA

‘Psihopat želi zapaliti moj auto, pogledajte što sam našao. To je kap koja je prelila čašu!‘

Profesor kineziologije Ivan Vrhovec tvrdi da mu proteklih dana nepoznata osoba šalje zastrašujuća upozorenja
Ivan Vrhovec
 Ivan Vrhovec/Facebook

Profesor kineziologije i fitness trener iz Zaboka Ivan Vrhovec odaslao je dramatični apel za pomoć javnosti nakon što mu proteklih dana nepoznata osoba šalje zastrašujuća upozorenja a zbog kojih je bio primoran pozvati i policiju. Smola na novom autu, zapaljene maramice, a u konačnici i zapaljene svijeće unijele su nemir u njegov život.

- Imam jedan veliki problem. I ovim putem molim drage Zabočane ponajprije susjede moje ulice A. Šenoe za pomoć. Netko mi pokušava zapaliti auto. Danas postoje osobe dakle psihopati koji žele drugim ljudima naštetiti. Sve je krenulo kad sam na autu zatekao neke flekove koje sam jedva počistio. Ne znam čime je to pokapano, ali radi se o novom autu. Postoje ljudi koji očito imaju problema. Tu nije kraj. Našao sam puno opušaka oko auta. Pridodao sam to pušačima koji bacaju opuške s balkona u tuđe dvorište. Ali ni tu nije bio kraj. Prije dva dana netko je, pak, uzeo paket maramica, zapalio ga i bacio na auto. Ali je fulao jer auto nije pogođen - priča u videu koji je jučer sam snimio profesor kineziologije iz Zaboka Vrhovec.

Okidač za video je bio posljednji jučerašnji potez nepoznatog, kako kaže, psihopata.

- Kap koja je prelila čašu. Netko mi je zapalio svijeću uz auto, nekoliko lučica. Evo, pogledajte. Na autu mi je ostalo malo voska. Oko nas postoji psihopat, kreten. Osoba koja želi zapaliti moj auto, a možda i kuću. Nazvao sam policiju. Došli su i pitali me kako se zovem i da praktički ne mogu ništa nego da se mogu povremeno provozati pa možda uoče nekog sumnjivog - ogorčeno prepričava Vrhovec, pritom javno moleći za pomoć mještane da podijele informaciju s njim ako imaju saznanja o počinitelju.

Frustriranost i očaj, iza kojih se krije velika količina nelagode i straha, Vrhovec ne skriva.

- Ovo nije normalno. Zapaliti maramice i baciti na auto. Pa onda i svijeću. Frustriran sam. Što da radim? Maramice su mogle pasti na kuću i izgorila bi. Pitam policajku što da radim pa je rekla da ako se auto zapali da će onda napraviti očevid i prijaviti se šteta. Na kraju su me pitali jesam li ja profesor jer da nije možda neko dijete kojem sam dao lošu ocjenu. Rekao sam da profesor jesam ali da ne predajem u školi. Ovo ne rade djeca. Ovo je napravio netko poremećen s problemom - zaključuje Vrhovec sa sumnjom da mu policija u rješavanju višednevnih muka, prema dosad viđenom, pomoći neće moći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:54