INCIDENT

PUCNJAVA U RESTORANU SINA DIREKTORA ZAGREBAČKE ČISTOĆE Prvo je muškarac na terasi počeo vikati 'Jugoslavija! Jugoslavija!', a onda je izvukao pištolj

Ilustracija
 Elvir Tabaković / CROPIX

Mirno poslijepodne u ugodnom ambijentu restorana "Stara škola" u ulici Mirkovec na području Svetog Križ Začretje, prekinuli su danas oko 14.30 sati pucnji iz pištolja kojim se "raspištoljio" jedan iznenadni gost.


Kako doznajemo, u obiteljskom restoranu 'Stara škola', koji je u vlasništvu sina čelnog čovjeka zagrebačke Čistoće Gorana Bradića, 66-godišnji muškarac odlučio je zapucati i to nakon što je vikao na terasi lokala "Jugoslavija! Jugoslavija!"


Sreća u nesreći je da je pucao iz plinskog startnog pištolja i da nitko nije ozlijeđen.


Djelatnica restorana koja je u kobnom trenutku bila za šankom i izvan vidokruga naoružanog muškarca, alarmirala je policiju koja je promptno pristigla na mjesto događaja te "veselog" ali i neželjenog gosta privela u policijsku postaju na kriminalističku obradu.


Hoće li uhićeni prekršajno odgovarati ili će nepromišljeni potez rezultirati kaznenim progonom i je li svemu "kumovao" alkohol, još uvijek nije poznato. Inače restoran je u vlasništvu sina direktora Čistoće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2024 09:06