NOVI DETALJI

PUCNJAVA U SOLINU Prijavio da su ga dvojica na motoru propucali, ali kada je policija shvatila da nema krim dosje počeli su sumnjati u njegovu priču

 
 HANZA MEDIA

Dvadeset osmogodišnji A.P. je u utorak, na sam Božić, zatražio liječničku pomoć jer je po njegovoj izjavi ranjen iz vatrenog oružja.

Prva verzija je bila da je do pucnjave došlo u blizini bivšeg Mercatora u Solinu, kada su dvojica njemu nepoznatih mladića koji su bili na motoru zapucali u njega i pogodili ga u noge.

Ranjeni mladić nema nikakve veze s krim-miljeom i niti jednu kaznenu prijavu, pa je policajcima odmah bilo čudno zašto bi netko na njega pucao.

Kako je krim-obrada ulazila u zreliju fazu, tako se pojavila sumnja da je mladić možda sam sebe ranio dok je u svom automobilu nespretno rukovao oružjem, neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija.

Ako je uistinu riječ o ranjavanju od druge osobe, ovo bi bio treći oružani napad u Splitu i okolici u nepunih mjesec dana. Početkom prosinca na Visokoj je u automobilu s metkom u vrat pogođen Marko Bekavac, prošli tjedan u Kaštelima su iz jurećeg automobila zapucali na bivšeg vlasnika kafića i ranili ga u rame.

U policiji za Slobodnu Dalmaciju kažu da ulažu maksimalne napore, ali da su im obrade ovakvih slučajeva često otežane jer žrtve najčešće ne surađuju s policijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:45