RUŽAN INCIDENT

PUCNJAVA U SPLITU USRED BIJELA DANA Policija je starog poznanika zatekla s pištoljem u ruci, metak je ispalio nakon svađe s djevojkom

Policija / Ilustracija
 Jadran Babic / CROPIX

Stari poznanik policije V. S. (42) iz Splita pobrinuo se i u utorak da službenici PU splitsko-dalmatinske nemaju mirnu večer. U Ćiril-Metodovoj ulici u središtu Splita oko 16,20 sati pucao je iz pištolja s kojim je i zatečen u društvu djevojke (22) s kojom se prije toga posvađao, javlja Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira te su policijski službenici upućeni na mjesto događaja gdje su zatekli 22-godišnjakinju i 42-godišnjaka koji je u ruci držao pištolj.

Na fasadi zgrade utvrđeno je oštećenje nastalo vatrenim oružjem te je na mjestu događaja obavljen očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad V. S. koji će ukoliko dobije kaznenu prijavu odgovarati za općeopasnu radnju, a u povoljnijoj verziji kaznit će ga se prekršajno.

Više puta je osuđivan zbog droge, a jedan od zanimljivih slučajeva u njegovoj karijeri je kada je zaustavljen kako vozi osobni automobil bez isprava i pod utjecajem alkohola.

Odveden je u Postaju prometne policije gdje je u wc-u sakrio vrećicu s oko 30 grama kokaina koju je iz službenih prostorija pokušala iznjeti njegova tadašnja djevojka. Oboje su završili s prijavama.

Također je 2012. godine uhićen sa 140 grama heroina, podsjeća Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:59