NASILNIK ZA VOLANOM

Pula: Zbog oduzimanja prednosti izudarao vozača lopatom po glavi i razbio mu automobil

Napadnuti vozač lakše je ozlijeđen, a protiv divljeg Puljanina podignuta je kaznena prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari
Zagreb, 220309.Stalni klijent opljackao automat klub u Ilici.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar/CROPIX

PULA - Nakon oduzimanja prednosti u kružnom toku na Punti dvojica Puljana u dobi od 56 i 46 godina žešće su se sukobili, a u svađi je radila i lopata.

Naime, 46-godišnjak je u subotu ujutro u kružnom toku na Trgu na mostu oduzeo prednost prolaska 56-godišnjaku. Jako iznerviran 56-godišnjak se u vozilu uputio za 46-godišnjakom.

Kada su se zaustavili u Šijani na Trgu 1. istarske brigade došlo je do svađe. Nakon glasne prepirke i vrijeđanja 56-godišnjak je u jednom trenutku iz prtljažnika svog automobila izvadio lopatu i njome izudarao 46-godišnjaka po glavi i tijelu.

Potom je počeo i udarati po 46-godišnjakovoj Opel Corsi pri čemu je puklo staklo na vozačevoj strani, a pobješnjeli 56-godišnjak udarajući lopatom po automobilu udario je po rukama i 46-godišnjakovu malodobnu kćer koja se nalazila u automobilu. To me međutim nije bilo dovoljno pa je nastavio udarati i po krovu automobila.

Napadnuti Puljanin zadobio je lakše ozljede dok je njegova kćer prošla bez ozljeda.

Policija je obojicu vozača prekršajno prijavila zbog remećenja javnog reda i mira dok je 56-godišnjak zaradio i kaznenu prijavu zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 07:08