LIJEPA GESTA

Puljanka izgubila omotnicu s ogromnom količinom keša, sugrađanin joj vratio osmijeh na lice

Policija je ubrzo pronašla vlasnicu koja je izgubila omotnicu te je ona jutros došla u policijsku postaju uz zahvalu poštenom nalazniku
Ilustracija
 Davor Pongracic/Cropix

Jedna lijepa gesta muškarca iz Pule donijela je olakšanje i osmijeh na lice ženi koja je jučer izgubila novac, izvijestila je PU istarska.

Naime, u Policijsku postaju Pula-Pola jučer u jutarnjim satima došao je stariji muškarac koji, unatoč tome što je učinio dobro djelo, želi ostati anoniman te je policijskim službenicima predao omotnicu u kojoj se nalazilo oko deset tisuća kuna. Muškarac je omotnicu pronašao oko 10.10 sati na nogostupu u Zagrebačkoj ulici, a kada je ugledao što se nalazi u njoj, nije dvojio ni trenutka, već je novac odmah donio u policijsku postaju.

Policijski službenici ubrzo su pronašli vlasnicu koja je izgubila omotnicu te je ona jutros došla u policijsku postaju i uz zahvalu poštenom nalazniku preuzela novac, koji je prethodno podigla radi plaćanja računa.

Policijska uprava istarska zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom, u ovim teškim vremenima, ukazao na važnost poštenja, iskrenosti i pomoći svojim sugrađanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. prosinac 2020 18:02