DOLIJALI KRIMINALCI

Racija na Zrću: Policija na plaži uhitila šestero dilera droge. Partijanerima su prodavali heroin

Privedeno je dvoje Dugorešana, dvojica Novaljana, jedan Karlovčanin te državljanin BiH
 Zvonimir Krstulović/CROPIX

NOVALJA - Nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja PU ličko-senjska u utorak je okončala obradu nad petero hrvatskih i jednim državljaninom BiH, za koje postoji sumnja da su počinili kaznena djela zloporabe opojnih droga.

Prodavali heroin

Dvoje Dugorešana (49-godišnjak i 24-godišnjakinja), dvojica Novaljana (36 i 21) i jedan Karlovčanin (25) počinili su kaznena djela posjedovanjem, prodajom, te posredovanjem u prodaji heroina, amfetamina, tzv. speeda i marihuane, koju su tijekom lipnja i srpnja, nabavljali na području Karlovca, a zatim je na širem području Novalje preprodavali turistima i mještanima.

Neslužbeno doznajemo da su dolijali dileri bili najpoduzetniji na području Zrća gdje je završavao najveći dio njihove robe.

Privođenje u Zadar

- U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršene su pretrage stanova koje oni koriste na području Novalje i njihovih vozila, te je tom prilikom pronađeno 60 grama heroina, 44 grama amfetamina, tzv. speeda, jedna digitalna vaga i tri mobitela, koji su od njih privremeno oduzeti - priopćili su iz PU ličko-senjske. Osumnjičeni za dilanje droge tijekom utorka će uz kaznenu prijavu biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:35