NESREĆA NA RADU

Radnik u Rovinju prelazio sa skele na skelu, poskliznuo se i pao, hitno prevezen u bolnicu

Jučer oko 17 sati u Čakovcu, ulici Travnik, dogodila se još jedna nesreća na radu u kojoj je teško ozlijeđen 59-godišnjak.

Ilustracija

 Niksa Stipanicev/Cropix

U utorak oko 13.35 sati u Ulici Domenica Biondija u Rovinju 43-godišnjak, koji je izvodio građevinske radove na fasadi kuće, prilikom prelaska s jedne skele na drugu u jednom se trenutku poskliznuo i pao na tlo s visine od oko 3.5 metara.

Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

O događaju je obaviještena inspekcija nadležna za zaštitnu na radu radi poduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Jučer oko 17 sati u Čakovcu, ulici Travnik, dogodila se još jedna nesreća na radu u kojoj je teško ozlijeđen 59-godišnjak.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je 59-godišnjak (suvlasnik tvrtke koja se bavi izradom građevinske limarije) na krovu garaže obavljao izmjere vezano za zamjenu krovišta. U jednom trenutku došlo je do pucanja ploča na kojima je stajao te je s visine oko 3,5 metara pao na betonski pod garaže.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni 59-godišnjak prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je u nesreći teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

Na mjesto događaja išao je inspektor zaštite na radu s ciljem poduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2023 07:35