JAVILA POLICIJA

Rano jutros izbila je tučnjava u ugostiteljskom objektu u Splitu, ima ozlijeđenih i uhićenih: ‘Čuli su se krici...‘

U tijeku je očevid, te se utvrđuju sve okolnosti događaja

Ilustracija, policija

 Matija Djanjesic/Cropix/Cropix

Muškarac i žena ozlijeđeni su u fizičkom sukobu više osoba koji se dogodio u utorak oko šest sati ujutro u klubu u središtu Splita, nakon čega su dva muškarca uhićena, doznaje se od policije.

Prema riječima policije, tučnjava je izbila jutros u ugostiteljskom objektu u Zrinsko-Frankopanskoj ulici.

U tom su sukob žena i muškarac zadobili ozljede nanesene oštrim predmetom i kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni su u splitski KBC na pružanje liječničke pomoći. Navodno su dobili rezne ozljede ruku i leđa koje najvjerojatnije nisu opasne po život, no to još trebaju utvrditi liječnici.

- Čuli smo samo krikove i ženski glas oko 5.50 sati kako viče: ‘Pustite ga. Šta to radite?!‘ Što se točno dogodilo nisam vidjela od drveća, ali je sramota da se na blagdane takvo što događa. Navodno su ozlijeđeni jedan mladić i djevojka, ali ne znam jesu li bili u Kuki ili pokušavali ući u klub pred fajrunt. Znam samo da je povodom blagdana organiziran četverodnevni maraton zabave i večeras je, valjda, zadnja večer. Žalosti me da posjetitelji po izlasku iz kluba teturaju i nastavljaju galamiti ulicama kao da su sami na ovome svijetu - kaže za Jutarnji kratko jedna stanarka ulice.

. U tijeku je policijski očevid te se utvrđuju sve okolnosti događaja - kažu iz splitske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 23:42