ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

RASTROJENI OSJEČANIN UPAO U TRGOVINU ZA POPRAVAK MOBITELA PA ZATOČIO I NAPAO ZAPOSLENIKE Odvijačem ozlijedio jednog, a kuhalom za vodu drugog radnika

 
 Vlado Kos / CROPIX

- Sakrili ste mi moj mobitel. Gdje je moj mobitel? - izvikivao je 44-godišnji Osječanin prije četiri dana u trgovini za popravak mobitela u Radićevoj ulici u Osijeku.

Totalno raspamećen što mu nema nigdje mobitela, posegnuo je za stvarima koje su mu se prve našle pod rukom – odvijačem, kuhalom za vodu te aluminijskim predmetom za popravak mobitela. I s tim se "oružjem" krenuo obračunavati. Nakon što je zaključao ulazna vrata radnje i oduzeo zaposlenicima mobitele prvo se na njih okomio šakama i nogama po glavi i tijelu.

Zatim je na 52-godišnjaka iz Bilja navalio odvijačem kojeg je tri puta uboo u rame. Pritom je izvikivao šarolik spektar prijetnji smrću da bi se nakon toga okomio i na 45-godišnjeg Višnjevčanina kojeg je po glavi lupao kuhalom za vodu i aluminijskim predmetom za popravak mobitela. U naletu bijesa razbio je i više komada opreme u trgovini odnosno predmete koji služe za popravak mobitela, računalne komponente i inventar.

Drama za zatočene muškarce prestala je nakon nekoliko sati i to nakon što je jedna prolaznica pokucala na prozor poslovnog prostora pa je jedan od dvojice zatočenika uspio iskoristiti trenutak nepažnje, otključati vrata i pobjeći te pozvati policiju.

Policija 44-godišnjaka tereti za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede, za protupravno oduzimanje slobode, prijetnje smrću i za oštećenje tuđe stvari.

Stariji ozlijeđeni muškarac prevezen je u KBC Osijek na sanaciju ozljeda, a rastrojeni 44-godišnjak je pritvoren jer mu je sudac istrage Županijskog suda u Osijeku, a na prijedlog Općinskog državnog odvjetništva, odredio jednomjesečni pritvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:38