UDAR NA CRODUX

RAZBOJNICI BEZ TRUNKE SRAMA U razmaku od samo deset sati upali na istu benzinsku i opelješili je, nijedan nije bio maskiran

Je li riječ o istoj uhodanoj bandi ili su, pak, u pitanju dvije slučajnosti, zagrebačka policija intenzivno istražuje
 Boris Kovačev / EPH

Benzinska postaja Crodux u zagrebačkoj Ulici Kneza Branimira u razmaku od svega deset sati dva puta se našla na udaru nepoznatih lopova koji su u svojim razbojničkim akcijama uspjeli ukrasti nešto više od 4500 kuna.

U prvom razbojništvu u subotu oko 17,30 sati nemaskirani kradljivac srednje građe i visine ušetao je u prodajni prostor gdje je odgurnuo 25-godišnju zaposlenicu I.Š. i potom uzeo oko 2500 kuna te pobjegao.

Mira nije imala ni iduća smjena na Croduxu jer je i rano jutros oko 3,50 sati u prodajni prostor ponovno ušao neželjeni gost. Naime, uz verbalnu prijetnju zaposlenici M.G. (25) i zaposleniku A.D. (49) lopov nešto viši od prethodnika, ali također srednje građe i nemaskiran, uspio se domoći oko 2000 kuna.

Je li riječ o istoj uhodanoj bandi ili su, pak, u pitanju dvije slučajnosti, zagrebačka policija intenzivno istražuje. U tijeku su i pregledi snimki nadzornih kamera kao i rekonstrukcija bijega razbojnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:20