OZLIJEDILI PJEŠAKINJU

RAZLOG DRAMATIČNE POTJERE U SPLITU Bježali od policije jer su prevozili tri kilograma marihuane!

 Nikola Vilić/ CROPIX

SPLIT - U petak oko 15.35 sati u ulici Domovinskog rata i ZNG-a policijski službenici koji su vršili pratnju i osiguranje nogometne momčadi iz Zagreba, povodom odigravanja utakmice u Splitu, zamijetili su vozilo VW Cady u kojem su se nalazile dvije osobe sumnjiva ponašanja, a koje su od ranije poznate policiji po činjenju kaznenih djela, piše Slobodna Dalmacija .

Policijski službenici su ih pokušali zaustaviti zvučnim i svjetlosnim signalima, međutim navedeni su se oglušili o izdane zapovijedi i nastavili bježati.

Dolaskom do raskrižja s ulicom Domovinskog rata na semaforu je bilo uključeno crveno svjetlo, te su navedeni ušli u raskrižje i oštetili četiri osobna vozila, a potom i udarili u pješakinju koja je prelazila kolnik. Konstatirane su joj lakše tjelesne ozlijede.

Vozilo u kojem su se nalazile navedene osobe se zbog nastalih oštećenja zaustavilo, a osobe su izašle iz vozila i nastavile bježati.

Policijski službenici su uhitili 29-godišnjaka, a za drugom osobom se i dalje traga. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su navedeni u vozilu prevozili drogu marihuanu zbog čega su i bježali.

Pronađeno je i oduzeto ukupno oko 3 kg droge marihuane, a kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:08