BRUTALNI NAPAD

Redari koji su tukli četiri mladića ispred popularnog noćnog kluba u Zagreba završili iza rešetaka!

Policija je objavila kako nastavlja kriminalističko istraživanje, traže još jednog počinitelja

Klub H2O ispred kojeg se dogodio težak incident

 Srdjan Vrancic/Cropix/Cropix

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom i 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Nasilničko ponašanje‘, priopćili su iz policije.

Zaključili su kako sumnjaju da su osumnjičeni u subotu, 24. rujna, oko tri sata ujutro u Centru u Runjaninovoj ulici, ispred noćnog kluba, zajedno s trećim zasad nepoznatim počiniteljem, obavljajući zaštitarsku djelatnost, počinili kazneno djelo na štetu četvorice gostiju noćnog kluba tako da su ih fizički napali i pritom lakše ozlijedili.

Osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, kažu u policiji.

Podsjetimo, riječ je o brutalnom premlaćivanju četiri mladića ispred popularnog noćnog kluba H2O u širem središtu Zagreba. Snimku obračuna, kao i fotografije koje dokumentiraju posljedice koje su imali žrtve napada, s dijelom je medija podijelila majka jednog od napadnutih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 10:05