HALO, POLICIJA?!

Režanje i zavijanje usred noći izbezumilo stanovnike Okučana, policija došla do bizarnog otkrića

‘Podivljali‘ 43-godišnjak pod utjecajem alkohola vikao je i galamio, ispuštao neartikulirane glasove i oponašao divlje životinje
Šuma (ilustracija)
 Scenic/Alamy/Alamy/Profimedia

U četvrtak rano ujutro uhićen je muškarac nakon što su ga policiji prijavili zabrinuti stanovnici Okučana koji u prvi mah nisu znali što se zapravo događa u njihovu susjedstvu.

Kako piše portal Danica.hr, on je u četvrtak oko 2 ujutro na području Okučana pod utjecajem alkohola oponašao divlje životinje te ispuštao neartikulirane krikove, zbog čega su se stanari trgnuli iz sna i uplašili. Kažu da je zavijao poput vuka i režao poput kakve divlje zvijeri.

"Podivljali" 43-godišnjak odmah je uhićen zbog narušavanja javnog reda i mira. Prije nego što je strpan u ćeliju, morao ga je pregledati dežurni liječnik koji je ustanovio kako mu zapravo nije ništa, osim što je prilično pijan.

“Na području u nadležnosti rada Policijske postaje Okučani, oko 2 sata, 43-godišnjak je pod utjecajem alkohola vikao i galamio, ispuštao neartikulirane glasove i oponašao divlje životinje te tako narušavao javni red i mir građana. Prekršitelj je uhićen i zadržan u policiji na otriježnjenju, no prethodno su ga pregledali liječnici utvrdivši da je sposoban za daljnji postupak u policiji koja je protiv njega podnijela optužni prijedlog prekršajnom sudu”, otkrili su iz slavonskobrodske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:40