SHOW U SL. BRODU

Rusvaj u kafiću, djevojka podivljala i urlala zbog fajrunta: ‘Kreteni, ja ću bit dokle ja hoću!‘

Svih četvero aktera ponoćnog rusvaja proglašeno je krivima za remećenje javnog reda i mira i osuđeno istim kaznama

Policija/Ilustracija

 Josko Ponos/Cropix

U jednom kafiću u Slavonskom Brodu u studenome prošle godine djevojka Mihaela (27) napravila je pravi rusvaj na fajruntu oko ponoći jer zbog radnog vremena konobari više nisu htjeli posluživati piće, a sada je sud rekao svoje i donio presude u ovome slučaju.

“Kreteni jedni, ja ću bit dokle hoću, ne može mene niko izbacit”, urlala je Mihaela na vlasnike kafića Matu i Ivana koji su stajali za šankom, kao prenosi Danica.hr.

Potom je, prema presudi prekršajne sutkinje, uzela staklene čaše sa šanka te ih bacala prema vlasnicima. Sve se to dogodilo lani u studenome oko ponoći u ugostiteljskom objektu Fabric u Slavonskom Brodu.

“Prvookrivljenica Mihaela, u alkoholiziranom stanju i nezadovoljna krajem radnog vremena kafića, vikala je i galamila te vrijeđala vlasnike Matu (27) i Ivana (38). Nakon toga je uzela tri staklene čaše na šanku pa ih bacila prema vlasnicima. Nakon toga, prišao joj je jedan od gostiju Davor (44) te istu zamolio da izađe što je ona odbila, da bi nakon toga Davor uhvatio Mihaelu za ruku te ju povukao, prilikom čega je pala na pod pa su je Ivan i Mato uzeli za ruke i izgurali iz kafića na ulicu. Tamo se nalazio njezin poznanik Danijel s kojime je bila u navedenom ugostiteljskom objektu, a nakon svega Mihaela se uputila u Opću bolnicu Dr. J. Benčević radi ukazivanja liječničke pomoći”, navela je sutkinja u nepravomoćnoj presudi.

Svih četvero aktera tog ponoćnog rusvaja proglašeno je krivima za remećenje javnog reda i mira i osuđeno istim kaznama. Svi moraju platiti po 450 kuna. Mihaela mora podmiriti 180 kuna troškova postupka, a preostali trojac po 100 kuna.

Na prekršajni nalog, koji je nepravomoćan, mogu se žaliti u roku od osam dana od njegova zaprimanja službenim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:10