ORGANIZIRANA VELIKA POTJERA

Satima bježao policiji: Zbog sumnje da je pokušao utopiti dijete uhitili mornara poznatog iz popularne TV emisije

Osoba je u trenutku bijega bila obučena u zelene maskirne hlače, crne čizme te je bio bez majice, kažu iz splitske policije
 Darko Tomas/Cropix

Zbog sumnje u obiteljsko nasilje policija je u utorak tragala za Marijem Usanovićem (32) iz Klisa. On je u večernjim satima uhićen nakon višesatne potjere u kojoj je bio angažiran veći broj pripadnika policije.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, prijavu o sumnji o kazneno djelo podnijela je bolnica nakon što je na hitni prijem dovedeno dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć.

Dijete nije imalo vidljive tjelesne ozljede, ali su pregledom utvrđene posljedice koje ukazuju na utapanje. Odmah je obaviještena policija koja je otišla na adresu stanovanja osobe za koju se sumnja da je odgovorna za navedeno zdravstveno stanje djeteta.

- Osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Mario Usanović rođen 1989. godine koji je dolaskom policijskih službenika na adresu stanovanja na Klisu pobjegao u nepoznatom pravcu i policija sada traga za njim. Osoba je u trenutku bijega bila obučena u zelene maskirne hlače, crne čizme te je bio bez majice - objavili su iz PU splitsko-dalmatinske u trenutku kada su za njim još tragali.

image

Mario Usanović

Pu Splitsko-dalmatinska

Potvrdili su kako je na hitnom prijemu zaprimljeno dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć. Nakon što je dobilo potrebnu liječničku pomoć, smješteno je u bolnici i nalazi se izvan životne opasnosti.

- Molimo građane da ako uoče muškarca koji je u bijegu da mu ne prilaze i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192 - naveli su iz PU splitsko-dalmatinske u trenutku dok je Usanović još bio u bijegu.

Sudionik RTL-ova showa, bodybuilder, mornar, prijavljen za dilanje droge...

Slobodna Dalmacija doznaje tko je 32-godišnji Mario Usanović za kojim je bila organizirana potjera na području Klisa, Solina i Splita zbog sumnje u obiteljsko nasilje nakon što je u bolnicu dovedeno dijete u teškom stanju od posljedica utapanja.

Prije četiri godine bio je natjecatelj u RTL-ovoj dokumentarnoj sapunici "Samo nebo zna" u kojoj se s još petoricom kandidata borio za naklonost jedne djevojke. Tada je Mario za sebe kazao da živi u Splitu i radi u ratnoj mornarici, a kao ročnik je vojsku služio 2009. godine u Slavoniji.

Naveo je da se bavi bodybuildingom i borilačkim sportovima te boksom. Osim bavljenja sportom, u slobodno vrijeme je dresirao svog psa, izjavio je.

Kako saznaje Slobodna, policiji je otprije poznat po prijavi za dilanje. U kolovozu 2018. godine uhićen je sa speedom i ecstasyjem. (Katarina Marić Banje)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:54