PODNIO OSTAVKU

ŠEF ŠIBENSKOG ZATVORA IZA REŠETAKA Završio u pritvoru nakon što je pijan napao Slovakinju, a potom nasrnuo na snažnog Prvićanina

 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor potvrdila nam je kako je u subotu u Tribunju policija postupala protiv 47-godišnjaka koji je osumnjičen za remećenje javnog reda i mira te je usput prekršio Zakon o oružju budući da je oružje koje legalno posjeduje ustupio drugoj osobi, piše Slobodna Dalmacija .

U policiji nam nisu mogli otkriti identitet te osobe, no neslužbeno doznajemo da je 47-godišnjak Bare Grubelić, upravitelj šibenskog zatvora!

Zato su nam u policiji kazali da je on istog dana, dakle u subotu, bio podvrgnut kriminalističkom istraživanju, te da je tek u nedjelju doveden sucu za prekršaje u Šibeniku.

Jednostavnom računicom dade se zaključiti kako je upravitelj šibenskog zatvora prenoćio u policijskom pritvoru. Razlog zbog kojeg je šef zatvora mogao iz prve ruke vidjeti kako je njegovim "štićenicima" iza rešetaka je dvojak. Prema neslužbenim informacijama, 47-godišnjak je u subotu oko 13 sati ispred tribunjskog hostela "Morski rak" napao 30-godišnju Slovakinju Mariju K. Osim toga, potukao se i s 35-godišnjim Prvićaninom, kojega je bacio na tlo. No, mlađi Prvićanin očito je bio jači te je Grubelića svladao i zadržao do dolaska policije.

Prema pisanju lokalnog portala Šibenik.in, Grubelić je na licu mjesta odbio alkotest, ali je priznao da je bio pijan, pa je zadržan u vodičkoj policiji do otrježnjenja.

Idućeg dana Grubelić je normalno došao na posao, ali je ubrzo podnio zahtjev za razrješenjem s mjesta upravitelja Kaznionice i zatvora u Šibeniku, a o zahtjevu za razrješenjem odluku će donijeti ministar, rečeno je za portal ŠibenikIN iz Ministarstvo pravosuđa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 07:36