TRILER U RIJECI

'SEKSAT ĆU SE S TOBOM, A IMAM I TIPA KOJI ĆE TI SKINUTI UROKE' Zlobnica od nesretnog momka pet dana izvlačila novac, nevjerojatno na što je sve nasjeo

 
Ilustracija
 iStock / iStock

Riječko Općinsko državno odvjetništvo podignulo je protiv 23-godišnje Adrijane A., koja je već mjesec dana u istražnom zatvoru, optužnicu zbog prevara, javlja Novi list. U nepunih sedam dana, kako stoji u optužnom aktu, Adrijana je 24-godišnjeg mladića, koji joj se javio na oglas za pružanje erotske masaže, uspjela opelješiti za oko 12 tisuća kuna.

Njihov prvi dogovoreni susret zbio se na riječkom željezničkom kolodvoru, gdje mu se Adrijana lažno predstavila kao 'Marinela', a čim je shvatila da je riječ o emocionalno slomljenom momku koji je upravo prekinuo vezu s djevojkom, ulovila je baš svaki trenutak ne bi li iz njega izvukla neku korist.

Za početak mu je uzela 600 kuna za pružanje seksualnih usluga, a zatim mu je ponudila i da on nešto zaradi, i to proviziju od kupovine eura od jedne njezine tobožnje prijateljice. On je, ne sluteći ništa, pristao te je odmah s bankomata podignuo 2.000 kn i dao ih 'Marineli'. Sutradan ju je jedva dobio na telefon, a ponovno su se našli na kolodvoru gdje mu je ona, umjesto s eurima, došla s ponudom da mu tim novcem naplati još seksa, iako ni za onih prvih 600 kuna intimnih odnosa nije uopće bilo.

No, mladiću i dalje ništa nije bilo sumnjivo, čak ni kad ga je 'Marinela' zatražila još 3.000 kuna kojima bi od njezine 'prijateljice' kupio još eura. Predao joj je novu količinu keša, a nešto kasnije istog dana našli su se u šoping centru ZTC gdje mu je ona iznova nudila seks i erotske užitke, ali ga je prije toga tražila da joj, kad su već u ZTC-u, kupi nešto.

Krenuli su u Plodine gdje joj je kupio za tisuću kuna prehrambenih namirnica, pa dekicu i jastuk u Woman secretu za 230 kuna, pa u trgovini Deichmann dva para ženskih i jedan par dječjih cipelica ukupne vrijednosti osamstotinjak kuna. Sveukupno, potrošila je na njegov račun oko dvije tisuće kuna, a njemu i dalje ništa nije bilo sumnjivo.

Sljedeći dan uvjerila ga je 'da je netko njega urekao pa je zbog toga nesretan, ali ona zna kako će mu pomoći' te mu je istog dana kasno navečer na kolodvoru dovela izvjesnog muškarca kojeg je predstavila kao 'hodžu', a koji bi mu trebao skinuti uroke.

Za razliku od jednog nedavnog razvikanog slučaja, 'hodža' mu nije predlagao programiranje kamenja, nego mu je za početak 'objasnio' da je sav novac koji je mladić zaradio dok je radio u Irskoj 'uklet' pa da bi najbolje bilo da sav taj keš da njemu radi skidanja uroka. Mladić je pristao, a Adrijana, odnosno 'Marinela', rekla je da bi 'hodži' trebale cigarete pa su otišli do benzinske pumpe na kojoj je nesretnik iskeširao 850 kuna za nekoliko šteka. Zatim je dao još tisuću kuna 'hodži', koji je sutradan odjednom počeo tvrditi da ne prima novac na ruke već da mu treba kupiti neke stvari u ZTC-u.

Petog dana intenzivnog druženja našli su se ponovno u ZTC-u kad je mladiću optužena 'priznala' da ima ušteđevinu od 150 tisuća kuna, ali joj je oročena, a da joj hitno trebaju neki mobiteli uz pretplatničke ugovore. Nesretni naivac je i na to nasjeo, povjerovao joj je da će ona, čim istekne oročenje, podmirivati sve obveze iz ugovora i davati mu novac na ruke. Mladić je stoga sklopio s T-Comom ugovor za mobitel Samsung Galaxy uz obvezu plaćanja na 24 mjeseca, pa potom u VIP-u pretplatnički odnos i još jedan isti mobilni uređaj, pa na kraju i u poslovnici Tele2 uz dobiven još jedan mobilni uređaj. Odmah joj je dao 400 kuna, a ukupno ga je pri tim transkacijama oštetila za nešto više od tisuću kuna, navodi Novi list.

I konačno je tek tada mladiću sinulo da je riječ o prevari!

Otišao je na policiju, a Adrijana, koja već ima dvije presude zbog iznude i prijetnje, a sudi joj se zbog još dviju krađa, ubrzo je uhićena i strpana u istražni zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:27