BOSONOGI BJEGUNAC

Šerif zvani Mrvica dobio mjesec dana pritvora da ne bi opet zbrisao, ali ne i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Mediji su pisali da je Hrustić uhićen prošlog utorka u Zagrebu na temelju uhidbenog naloga Okružnog suda u Kopru zbog razbojstva počinjenog u jednoj zlatarnici
Šerif Hrustić zvani Mrvica
 Policijska uprava zagrebačka

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je zbog opasnosti od bijega istražni zatvor Šerifu Hrustiću (22) koji je prošle srijede na zagrebačkom Trnju napao policajca i pobjegao iz policijskog vozila, priopćilo je Državno odvjetništvo.

Tužiteljstvo je, ne priopćivši identitet osumnjičenika, dodalo da je sudac istrage odbio odrediti Hrustiću pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te da će o žalbi na tu odluku suca istrage odlučiti naknadno.

Državno odvjetništvo je izvijestio da Hrustića, poznatog i po nadimku Mrvica, sumnjiči za počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi jer je prošle srijede oko 15,30 sati spriječio policajce u dovođenju do sjedišta zagrebačkog Županijskog odvjetništva radi ispitivanja.

Tužiteljstvo je preciziralo da je Hrustić sredstvima za vezivanje udario u glavu jednog od dvoje policajaca koji su ga držali u hvatu iz kojeg se Hrustić pokušao istrgnuti silom.

Nakon što su ga policajci pokušali zaustaviti, Hrustić je sredstvom za vezivanje udario jednog policajca u podlakticu, dok je policajku udario laktom u rame te se istrgnuo i pobjegao, dodalo je tužiteljstvo zaključivši da je jedan od dvoje policajaca zadobio tjelesne ozljede.

Mediji su pisali da je Hrustić uhićen prošlog utorka u Zagrebu na temelju uhidbenog naloga Okružnog suda u Kopru zbog razbojstva počinjenog u jednoj zlatarnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:25