POLICIJA GA UHVATILA

Serijski lopov harao centrom Zagreba i krao skupocjene naočale: Išlo mu je sjajno, ali onda je napravio krivi korak

S obzirom na to da je policija raspolagala njegovim likom i djelom, na Trgu je kradljivca naočala uočio policajac koji ga je priveo
Policija u Zagrebu, Ilustracija
 Damjan Tadic/Cropix

Planirana serijska krađa skupocjenih komada naočala u centru Zagreba jučer je 48-godišnjem lopovu bila tek djelomično uspješna jer je na kraju završio u rukama policije.

Naime, oko 17.50 sati Bogovićevom ulicom prolazio je 48-godišnji muškarac te je ušetao u optičku radnju gdje je iskoristio zauzetost zaposlenica. Ukrao je desetak komada naočala i dao se u bijeg. Taj potez uočila je 37-godišnja zaposlenica koja je počela trčati za njim, ali ga nije uspjela sustići.

U međuvremenu su o krađi obavijestili policiju, a lopov je s odmakom od sat vremena istu akciju odradio i u obližnjoj Gajevoj. Prema istom scenariju iskoristio je zauzetost zaposlenica te ukrao više naočala. Iako ga je pri bijegu pokušavala sustići 21-godišnja zaposlenica, ljubitelj skupocjenih naočala je i ovoga puta bio brži.

S obzirom na to da je policija raspolagala njegovim likom i djelom, na Trgu bana Josipa Jelačića kradljivca naočala je uočio policajac koji ga je priveo. U policijskoj postaji su utvrdili njegov identitet i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:46