OBITELJ JE SHRVANA

Sestra nestale Marijane iz Big Brothera tvrdi: Zadesila ju je ista sudbina kao i Mateja Periša, ovo je agonija

‘Cijela naša obitelj očekuje neke vijesti, pa nažalost i neka se nađe na način na koji je i Matej nađen...‘, kazala je Maja Kovačević

Ronioci pretražuju Savu u potrazi za Marijanom

 CROPIX

Uskoro će biti mjesec dana da nema ni traga ni glasa o 37-godišnjoj pobjednici regionalnog Big Brothera Marijani Seifert, nekad Kovačević.

Nestala je u noći s 26. na 27. travnja kad se udaljila iz obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Ubrzo je na obližnjem mostu Mladosti pronađena njezina torbica s dokumentima i mobitelom, a unatoč opsežnoj potrazi po rijeci Savi, Marijana još nije pronađena.

- Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Nitko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka s obzirom da su na mostu nađene njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo što razumno i smisleno - rekla je Marijanina sestra Maja Kovačević za Kurir.

Kaže da je za obitelj najgore neznanje što se zapravo dogodilo.

- Najgore je što se ništa ne zna, nemamo nikakvih informacija. Roditelji su katastrofalno, cijela obitelj je shrvana. Najgore je to neznanje, zbog čega je Marijana otišla i gdje je - kaže Maja.

Istaknula je da se obitelj boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj s Matejom Perišem.

- Cijela naša obitelj očekuje neke vijesti, pa nažalost i neka se nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je pričati. Naš je zaključak da se Marijani dogodilo isto što i Mateju - ispričala je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 06:27