DVOSATNO ROČIŠTE

Severina nakon dvotjedne izolacije nasmiješena stigla na sud: ‘Osjećam se dobro...‘

Popović je Budimira i Severinu tužio zbog navoda iz jedne od žalbi, koju je Budimir kao njezin pravni zastupnik pisao u njezino ime
 Damir Krajac/Cropix

Više od dva sata trajala je na zagrebačkom Općinskom sudu rasprava u postupku za klevetu koju je protiv pjevačice Severine Kojić (48) i njezina bivšeg odvjetnika Darija Budimira podnio njezin bivši partner Milan Popović (54).

Iako je navodno u sudnici bilo dosta burno, ništa od toga ne smije izaći u javnost jer po prijedlogu zastupnika MIlana Popovća sud odlučio suđenje zatvoriti za javnost i proglasiti tajnost postupka.

image
Damir Krajac/Cropix
image
Severina Kojić
Damir Krajac/Cropix

Severina je na sud došla dobro raspoložena u pratnji svog branitelja, odvjetnika Mate Matića, a sve to događalo se nakon što je pjevačica bila u samoizolaciji zbog pozitivnog testa na korona virus.

- Dobro sam - rekla je Severina nakon ročišta, a u sudnici su prema novim pravilima sve stranke, morale nositi maske.

image
Damir Krajac/Cropix

Milan Popović na sud je stigao prije Severine.

Popović je Budimira i Severinu tužio zbog navoda iz jedne od žalbi, koju je Budimir kao njezin pravni zastupnik pisao u njezino ime. U tom postupku on je prvookrivljeni, a ona drugookrivljena jer tužitelj smatra da ih je on napisao jer mu je ona tako rekla.

image
Milan Popović
Damir Krajac/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:35