EGZOTIČNA PONUDA

Šibenčanin i Srpkinja podvodili Brazilke: Objavili su fotografije, telefoni su zvonili ko ludi, nisu ni slutili što slijedi

U tom kratkom periodu uspjeli su zaraditi tek 582 eura nepripadne materijalne koristi

Prostitutka/Ilustracija

 M-production/Alamy/Alamy/Profimedia/M-production/alamy/alamy/profimedia

Kad je 19-godišnji Šibenčanin sa svojom 23-godišnjom prijateljicom iz Srbije odlučio organizirati prodavanje ljubavi na šibenskom području, ali i šire, nisu razmišljali o posljedicama koje ta vrsta biznisa povlači za sobom. Trenutno se dvoje mladih svodnika nalazi iza rešetaka šibenskog zatvora jer su, ako je suditi prema kaznenoj prijavi, od 3. do 13. rujna svojim maštovitim oglasima nabijenih strastvenom ponudom, regrutirali dvije državljanke Brazila stare 23 i 35 godina radi pružanja seksualnih odnosa.

Osim po Šibeniku, Brazilke su nudili i po drugim gradovima Lijepe naše, a kako su otkrili šibenski kriminalisti, dvojac je u tu svrhu kreirao oglas na internetskim stranicama uz objavljene fotografije djevojaka te su dogovarali usluge s klijentima. Telefoni su im, s obzirom na egzotičnu ponudu, zvonili kao ludi. Zaradu od pruženih usluga su dijelili s prodavačicama ljubavi, a ujedno je otkriveno i da su novčani dio od pruženih usluga osumnjičeni dobivali uplatama putem bonova na svoje račune.

Posrnulog 19-godišnjeg mladića policija tereti za dva kaznena djela prostitucije kao i mladu damu koja je iza zatvora rešetaka završila i zbog drugih kaznenih djela.

Policija sumnja da su u tom kratkom periodu, prema prikupljenim informacijama, uspjeli zaraditi tek 582 eura nepripadne materijalne koristi. O svojim potezima s druge strane zakona moći će u miru razmišljati u ćelijama kaznionice idućih mjesec dana jer im je toliko odredio sudac istrage Županijskog suda kad je odlučivao o pritvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. veljača 2024 18:58