ŽRTVA POLEDICE

Šibenčanin izletio s ceste i poginuo, suvozač teško ozlijeđen

Sibenik, 130210.Dvoriste PU Sibensko - kninske.Nocas oko 1 sat u mjestu Lozovac u slijetanju sa ceste jedna je osoba smrtno stradala, a jedna teze ozlijedjena.Na fotografiji: Mazda 323 koja je sudjelovala u nesreci. Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

ŠIBENIK - Željko Svirčić iz Šibenika, 27-godišnji vozač Mazde 323 smrtno je stradao na mjestu teške prometne nesreće koja se u subotu u ranim jutarnjim satima oko 1.30 sati dogodila u mjestu Lozovac nadomak Slapova Krke, dok je njegov suvozač, 38-godišnji Slavko Vukšić, također iz Šibenika, u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede.

Nesreće se dogodila na mokrom i skliskom kolniku na raskrižju državne i županijske ceste u Lozovcu, pri čemu je, prema policijskom izvješću, vozač Svirčić u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem Mazde, sletio izvan kolnika i zabio se u kameno betonski zid.

Od posljedica silovitog udara i nakon toga prevrtanja, vozač je na mjestu preminuo, dok je suvozač zadobio teške prijelome donjih ekstremiteta, te je vozilom Hitne pomoći prevezen i zadržan na daljnjem lječenju u OB-u Šibenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:07