StoryEditor
REMEĆENJE JAVNOG REDA I MIRA

SIN IGORA ŠTIMCA PRIJAVLJEN ZA OBITELJSKO NASILJE Udarao po ocu i sestri, a zatim je pao preko ograde i ozlijedio se

 
 CROPIX

Sin poznatog bivšeg nogometaša iz Splita prijavljen je prekršajno za obiteljsko nasilje i remećenje javnog reda i mira. Dalmatinski portal doznaje da se radi o Igoru Štimcu.

Nakon privođenja u policiju u četvrtak navečer bio je toliko pijan da nije mogao razgovjetno kazati što se dogodilo, piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo malo iza 19 sati došlo je do svađe između sina i oca da bi u nekom trenutku pijani mladić napao i sestru. Prvo je vikao na oca ispred zgrade i na stepeništu zgrade na rubnom dijelu grada. Kada je situacija eskalirala, počeo je fizički nasrtati na njega i udarati ga rukama gdje god je stigao.

Pokušavajući smiriti situaciju, njegova sestra je izašla vani nakon čega dolazi do situacije u kojoj se i nasilni mladić ozlijedio.

Naime, pokušao je preskočiti ogradu terase, ali kako je bio pod utjecajem alkohola pao je i ozlijedio se.

Prilikom toga nastavio je s vikanjem i galamom i pokušajima prelaska ograde. Kada ga je sestra ponovno pokušala smiriti udario je i nju. Svemu su svjedočili susjedi ne usuđujući se miješati u situaciju, ali su pozvali policiju.

Nakon dolaska policije odveden je na Hitnu pomoć gdje je utvrđeno da ima teške tjelesne ozljede frakturu potkoljenice i ručnog zgloba. Sestra mu i otac nisu trebali liječničku pomoć, piše Slobodna Dalmacija.

- Ne bih ništa  komentirao, nije mi do razgovora - odgovorio je Štimac kad smo ga pitali za izjavu.

Zapisnik su napravili službenici Druge policjiske postaje Split koji su podnijeli i optužni prijedlog protiv mladića u kojem su navedena dva prekršaja. Nakon što se otrijeznio u petak ujutro priveden je na Prekršajni sud u Splitu.

Nešto ranije, Igor Štimac za Dalmatinski portal je potvrdio incident.

- Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji - rekao je Štimac i dodao ga policija nije prijavila, već da je on oštećena strana. Što se tiče sina, samo je rekao.

- Radio je majmunarije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:21