OBITELJSKA TRAGEDIJA PORED ČAKOVCA

Sin ocu razrezao lice pa si prerezao grkljan

 Željko Hajdinjak/CROPIX

ČAKOVEC - Stravična obiteljska tragedija u Svetom Jurju u Trnju kraj Čakovca. R.P. (35) napao je nožem svoje roditelje, oca J.P. (67) i majku A.P. (64), a zatim presudio sam sebi prerezavši si vrat.

Nešto prije podneva u ponedjeljak mještani su čuli glasnu svađu koja je dopirala iz njihove obiteljske kuće, a zatim je uslijedila strašna tišina. Dvadesetak minuta nakon toga na mjesto događaja stigla je Hitna medicinska pomoć, a liječnici su mogli samo konstatirati smrt 35-ogodišnjeg muškarca i prevesti njegove ozlijeđene roditelje u Županijsku bolnicu Čakovec.

Njihove ozljede još nisu okvalificirane ali navodno nisu opasne po život. Mještani Svetog Jurja rekli su nam da je R.P. (35) već duže vrijeme imao psihičkih problema zbog kojih je konzumirao lijekove te da je već nekoliko puta pokušao počiniti samoubojstvo.

Njegovi roditelji koji su prema pričama mještana dugo radili u Njemačkoj pokušavali su na sve načine pomoći svom sinu pa su ga čak slali i na liječenje u inozemstvo. Njegovi problemi su bili vezani i uz konzumaciju alkohola ali u posljednjih godinu dana navodno nije pio. Bilo je to mirno razdobolje za obitelj. Sin i otac su se često družili, a samo nekoliko dana prije tragedije mještani su ih vidjeli kako zajedno prate utakmicu lokalnog nogometnog kluba

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 04:49