STRAŠNA TRAGEDIJA

Sinčić o čudovišnom zločinu u Zagrebu: ‘Ubijeni dječačić je trebao doći k nama na igranje...‘

‘Moj Ksaver kao petogodišnjak nema puno prijatelja za koje kaže da ih voli. Maleni ubijeni dječačić je bio jedan od njih‘, napisao je
 Zeljko Puhovski/Cropix

Trostruko ubojstvo djece koje je počinio njihov otac Harald Kopitz, Austrijanac sa zagrebačkom adresom, uznemirilo je javnost.

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je noćas oko dva sata, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu pronašla troje najvjerojatnije ugušene djece i njihova omamljenog oca koji se pokušao ubiti pa je prevezen u bolnicu Sestara Milosrdnica.

O monstruoznom zločinu na Facebooku se oglasio i predsjednik Živog zida i zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić koji je otkrio da je njegov sin bio prijatelj s ubijenim četverogodišnjakom.

"Moj Ksaver kao petogodišnjak nema puno prijatelja za koje kaže da ih voli. Maleni ubijeni dječačić je bio jedan od njih.

Trebao je doći na igranje sljedeći tjedan. Ksaver još uvijek ne zna da neće doći.

Mogu reći da je ovo zaista najveća tragedija koju sam doživio i nemam nijednu riječ utjehe majci djece koja bi u ovim trenucima imala ikakvog smisla", napisao je Sinčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:21