NAPETA POTJERA

SISAČKI MAD MAX DIVLJAO GRADSKIM PROMETNICAMA Mladić radio jedan prekršaj za drugim, policija ga ganjala do zore

 Goran Mehkek / CROPIX

SISAK - U subotu, 29. kolovoza u 4 sata, policijski službenici su uočili motociklista koji vozi u suprotnom smjeru Ulicom Silvija Strahimira Kranječevića u Sisku. Dolaskom na križanje ulica Ante Starčevića i Tomislavove, oduzeo je prednost službenom policijskom vozilu.

Policijsko vozilo je krenulo za njim uz zvučne i svjetlosne signale kako bi ga zaustavili. Međutim, kada ih je uočio on je povećao brzinu i krenuo Fistrovićevom ulicom prema Galdovačkoj ulici, ne zaustavljavajući se na znaku „stop“ te je u jednom trenutku ugasio svjetla na motociklu i pretekao vozilo na obilježenom pješačkom prijelazu i pobjegao velikom brzinom.

Oko 4.25 sati policajci su ga zatekli u Ulici kneza Trpimira, a kada ih je uočio ponovo je pokušao pobjeći. Policijski službenici su ga uhitili te ga uz primjenu sredstava prisile doveli u policijsku postaju gdje je utvrđeno da se radi o 26-godišnjaku. Zbog niza počinjenih prometnih prekršaja protiv njega je podnesen optužni prijedlog po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:59