KRŠ I LOM U ČRNKOVCIMA

Šleper im se zabio u kuću: ‘Mislili smo da je potres! Zet je s djecom odmah istrčao van, uništio im je i novi auto‘

Srećom, nitko nije nastradao, pa ni mladi vozač kamiona koji danas upravo slavi 21. rođendan

Nesreća u Črnkovcima

 Čitatelj Jutarnjeg Lista/

"Bilo je strašno. Kad je udarilo nisam se odmah ni snašla, nisam znala što bi to moglo biti, ali sam se baš jako uplašila, a zet je s dvoje male djece istrčao iz kuće misleći da je potres, jer je prije dva dana nedaleko od nas bio potres," kazala nam je gospođa Ana iz Črnkovaca u čiju je kuću u srijedu oko 00,05 sati udario šleper koji je prethodno izletio s ceste.

- Bilo nas je osmero u kući, od toga troje djece, a među njima i beba od šest mjeseci. Taman smo uhvatili prvi san i odjednom je udarilo. Nakon što smo se malo pribrali istrčali smo svi van, a onda smo imali što vidjeti. Zetova i kćerina nova Dacia je završila u dvorištu, jer ju je kamion kada je sletio pogurao kroz kapiju, a polovica kćerinog frizerskog salona je uništena. Odmah smo pozvali hitnu i policiju, a srećom, nitko nije nastradao, pa ni mladi vozač kamiona koji nam je rekao da danas upravo slavi 21. rođendan, a sada se može reći da mu je to dvostruki rođendan – kazala je gospođa Ana, čijoj je obitelji uništena i Opel Corsa.

Mladić je, pak, prema onome što su nam rekli u PU osječko-baranjskoj izgubio nadzor nad kamionom.

image
Čitatelj Jutarnjeg

- U 00.05 u Črnkovcima, u ulici Vladimira Nazora u zavoju vozač teretnog automobila s prikolicom nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti i stanju na kolniku, pri čemu je zahvatio bankinu, udario zaštitnu ogradu i prometni znak te se prevrnuo. Udario je u dva parkirana vozila, ugao obiteljske kuće i oštetio frizerski salon u sklopu kuće - kazala je Edita Roterbauer, glasnogovornica PU osječko-baranjske, dodavši i da vozač nije bio alkoholiziran.

image
Čitatelj Jutarnjeg
image
Čitatelj Jutarnjeg Lista/
image
Čitatelj Jutarnjeg

Kako doznajemo, mladi kamiondžija nije ni ozlijeđen u ovoj nesreći. Inače, ovo je mjesto prilično opasno, jer je riječ o zavoju pod kutem od 90 stupnjeva, na kojem se često događaju prometne nesreće.

- Meni je 70 godina i cijeli život ovdje živim, pa sam se nagledala svakakvih nesreća. Na žalost, 4-5 ljudi je ovdje i poginulo, a nesreće s materijalnom štetom i ozlijeđenim osobama davno smo prestali brojati. Nikada se ipak nije dogodilo da nam je netko udario u kuću, no ponavljam najvažnije je da nitko nije nastradao – poručila je gospođa Ana.

image
Čitatelj Jutarnjeg Lista/
image
Čitatelj Jutarnjeg Lista/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 18:04