NESREĆA KOD VRBOVCA

SLETIO U JARAK I PREVRNUO SE NA KROV, POLICIJA NAKON OČEVIDA DOŠLA DO ŠOKANTNOG OTKRIĆA 'Pa vi ste već 13 godina bez vozačke dozvole!'

Prometna nesreća, ilustracija
 Ivo Ravlić / CROPIX

Da kojim slučajem 46-godišnji muškarac sinoć kasno navečer u mjestu Cugovec nadomak Vrbovca nije skrivio prometnu nesreću, možda se još dugo ne bi otkrilo da taj nesavjesni vozač punih 13 godina vozi sa nevažećom, isteklom vozačkom dozvolom.

On je, naime, jučer oko 22 sata vozio VW Polo zagrebačkih oznaka kroz Cugovec te je 200 metara po izlasku iz mjesta, zbog neprilagođene brzine kretanja, sišao s nadvožnjaka te sletio u jarak i prevrnuo se na krov.

Prilikom silaska s nadvožnjaka, kako je pokazao policijski očevid, izgubio je nadzor nad upravljačem pa se auto zanio i zahvatio putnu bankinu. Na kraju je sletio u jarak i prevrnuo se na krov.

Ubrzo je na mjesto nesreće stigla policija te Hitna pomoć koja je teško ozlijeđenog 46-godišnjeg vozača prevezla u KBC Zagreb na sanaciju ozlijeda.

Provodeći očevid policija je došla do šokantnog otkrića odnosno da je vozaču davne 2007. godine istekla vozačka dozvola a koju nikada od tada, iz samo njemu znanih razloga, nije produžio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:19