TRAGEDIJA U SLAVONIJI

Sletjeli u kanal pa se zabili u betonski kolni prilaz, suvozačica poginula, vozačica i još jedna putnica u bolnici

‘Večeras je cesta odnijela jedan mladi život, a 2 su ozlijeđena... Vozači, oprezno u prometu!‘, poručili su čepinski vatrogasci koji su intervenirali na mjestu nesreće
Prizor s mjesta nesreće u Vladislavcima
 JVP Čepin

U Vladislavcima u Osječko-baranjskoj županiji u subotu se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginula 27-godišnja djevojka na suvozačkom mjestu.

Kako su javili iz osječko-baranjske Policijske uprave, vozačica (28) zbog brzine neprilagođene stanju na cesti, klizavog i mokrog kolnika, izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela u odvodni kanal.

Nakon slijetanja je prednjim desnim bočnim dijelom automobila udarila u betonski kolni prilaz.

Suvozačica je na mjestu preminula, a vozačica i još jedna putnica (27) s teškim tjelesnim ozljedama prevezene su u KBC Osijek.

Na terenu su intervenirali i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čepin koji su objavili i snimku slupanog automobila.

- Večeras je cesta odnijela jedan mladi život, a 2 su ozlijeđena... Vozači, oprezno u prometu!, poručili su na Facebooku.

Izvijestili su da su u intervenciji sudjelovali JVP Čepin s jednim vozilom i 6 vatrogasaca, JVP Grada Osijeka s 2 vozila i 7 vatrogasaca, DVD Čepin s jednim vozilom i 3 vatrogasca te DVD Vladislavci s 1 vozilom i 5 vatrogasaca.

Policija provodi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće i poziva svjedoke da se jave Postaji prometne policije Osijek osobno ili putem telefona 031/237-112.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:23