JARUNSKI MASAKR

Slučaj ubojstva Cvetka Simića: Prije ubojstva večerao sa Sovom?

Mario Sova i Mario Tolić, koji je nastao u BiH, bili su na sprovodu Cvetka Simića u Srbiji
 Boris Kovačev/Cropix

ZAGREB - Policija danas nije htjela potvrditi, ali ni demantirati da tragovi krvi pronađeni u stanu Marija Tolića, a kojim se koristio i Mario Sova na Laništu, ipak ne pripadaju Cvetku Simiću , srbijanskom kriminalcu ubijenom i raskomadanom sredinom veljače u Zagrebu.

- U interesu istrage ne mogu otkrivati čiji su tragovi krvi, no podsjećam da smo osim krvi pronašli brojne druge materijalne i biološke tragove koji će nam sigurno pomoći u rasvjetljavanju eventualnih kaznenih djela - rekao je danas Krunoslav Borovec iz Ravnateljstva policije. No, u detalje nije želio ulaziti.

Borovec također nije htio komentirati spekulacije da je Cvetko Simić uoči likvidacije u jednom zagrebačkom restoranu večerao upravo u društvu Marija Sove, što smo neslužbeno doznali.

Mediji su u trenutku pronalaska Simićevih ostataka u jezeru Jarun pisali kako je policija osobu s kojom je bio u restoranu označila kao onoga tko bi mogao rasvijetliti slučaj.

Dosad je poznato kako su Sova i Tolić, koji je u međuvremenu nestao na teritoriju BiH, zajedno prisustvovali Simićevu sprovodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 18:39