TEŠKA NESREĆA

Smrskao automobil blizu Petrinje i prošao s lakšim ozljedama: ‘Može slobodno slaviti novi rođendan‘

Glasnogovornik sisačke policije rekao je da muškarac slobodno može jučerašnji datum označiti kao svoj novi rođendan
 Facebook/Javna vatrogasna postrojba grada Petrinje

Vatrogasci JVP-a Petrinja objavili su da su na Staru godinu imali četiri intervencije. U Glinskoj Poljani gasili su požar, u Brestu Pokupskom morali su otvoriti stan, u Petrinji su gasili požar dimnjaka, a u Maloj Gorici morali su izaći na teren zbog teške prometne nesreće.

Tamo je vozilo sletjelo s ceste te je završilo potpuno smrskano u nesreći. Vozač je, srećom, prošao tek s lakšim ozljedama.

Riječ je o 30-godišnjem muškarcu sa sisačkog područja koji je na Staru godinu oko 17:30 sati sletio s ceste, a potom napuhao 1,76 promila, prenosi Dnevnik.hr.

"Ustanovljene su mu samo lakše tjelesne ozljede", rekao je Dario Kačmarčik, glasnogovornik sisačke policije, te dodao da muškarac slobodno može jučerašnji datum označiti kao novi rođendan. "Ovo mu svakako može poslužiti kao upozorenje."

I petrinjski vatrogasci objavili su upozorenje na svojoj službenoj Facebook stranici: "Ovim putem apeliramo vozače da prilagode vožnju uvjetima na cesti. Zapamtite, brzina, umor, vožnja u alkoholiziranom stanju i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća, stoga se odgovornom vožnjom jedino može stići sigurno do cilja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:55