TRAGEDIJA U ZAGREBU

Smrt u sobi za ispitivanje u sjedištu Kriminalističke policije u Heinzelovoj šokirala sve prisutne!

Naglo je pozlilo čovjeku s juga Hrvatske, uhićenog zbog prijetnji, u zgradu policije vrlo brzo je stigla Hitna...

Sjedište MUP-a u Heinzelovoj (arhiva)

 Marko Todorov/Cropix

Smrt u sobi za ispitivanje u sjedištu Kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici u Zagrebu jučer oko 17 sati šokirala je sve prisutne.

Naime, u službenim prostorijama tijekom kriminalističkog istraživanja, naglo je pozlilo 46-godišnjem D.V. s krajnjeg juga Hrvatske, uhićenog zbog kaznenog djela prijetnji, pa je u zgradu policije vrlo brzo pristigla Hitna pomoć. No svi napori bili su uzaludni jer je muškarac nedugo zatim, unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći, preminuo.

- Kriminalističkom istraživanju je prethodio događaj tijekom jutarnjih sati na području Trešnjevke, kada je postupanje policije zatražila građanka i to zbog 46-godišnjakovog ponašanja na ulici budući je iskazivao da će nauditi drugima kao i samom sebi. Za vrijeme postupanja policijski službenici nisu uporabili tjelesnu snagu prema muškarcu, već su mu preventivno stavljena sredstva za vezivanje nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći - kažu iz PU zagrebačke.

Dodaju potom i da je nakon pregleda otpušten iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja. Njegovo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a kako neslužbeno doznajemo, imao je povijest bolesti te se ranije već liječio.

Iz zagrebačke policije naglašavaju, pak, kako se dalje utvrđuju sve okolnosti koje su prethodile tragičnom kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 06:26