NESREĆA KOD KRIŽEVACA

Smrt u zavoju: ‘Bio je ljudina, ostali smo bez pravog čovjeka. Iza sebe je ostavio ženu i dva sina‘

Kobne srijede Dražen se družio s prijateljima nakon čega su njegovo tijelo i motor pokraj ceste uočili prolaznici
Ilustracija
 Matija Djanjesic/Cropix

Dražen Medač (40) iz Osuđeva, naselja na području općine Sveti Ivan Žabno nedaleko od Križevaca, poginuo je u prometnoj nesreći koja se u srijedu 18. kolovoza oko 19.50 sati dogodila u Svetom Petru Čvrstecu. Nesretni Dražen sa svojim je motorom Yamaha u oštrom zavoju izletio s ceste koja vodi prema Cepidlaku i na mjestu nesreće poginuo. Nije imao zaštitnu kacigu ni vozačku dozvolu za motor, piše Podravski list o nesreći koja je zavila u crno cijelo Osuđevo.

Kobne srijede Dražen se družio s prijateljima u obližnjem Svetom Petru Čvrstecu nakon čega su njegovo tijelo i motor pokraj ceste uočili prolaznici. Iako je liječnička ekipa vrlo brzo stigla na mjesto nesreće, spasa za Dražena nije bilo.

– Dražen je bio prava ljudina i uvijek je svima pomagao. S nama je sjedio nekoliko sati prije kobne nesreće i kad smo čuli što se dogodilo, ostali smo šokirani. Trenutak nepažnje odveo je našeg Dražena u smrt – pričaju za Podravski potreseni prijatelji pokojnog Dražena.

– Vrlo brzo proširila se vijest o tragediji i još uvijek nismo ni svjesni da smo zauvijek ostali bez Dražena. U oštrom zavoju u kojem je Dražen izgubio život i prije su se događale prometne nesreće, ali nijedna nije imala ovako tragične posljedice – kažu potreseni prijatelji.

Pokojni Dražen, dodaju prijatelji, bavio se poljoprivredom, a uz suprugu, ima dva sina, 15-godišnjaka i 16-godišnjaka.

– Njima je preteško pala ova tragedija i teško je riječima opisati bol koju sad proživljavaju njegovi sinovi i supruga. Osuđevo je ostalo bez pravog čovjeka koji je bio tu za sve kad je god trebalo nekome pomoći oko poljoprivrednih radova ili popraviti traktor jer je bio i vješt samouki mehaničar – zaključili su prijatelji pokojnog Dražena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:31