BUKTINJA NA AUTOCESTI

Snimka drame na A1: Kod Desinca izgorio auto, promet bio blokiran, vatrogascima put probijao policijski presretač

Ovo nije prvi puta da se vatrogasci nađu u ovakvoj nevolji zbog neodgovornih vozača
 JVP Karlovac

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca intervenirali su danas na požarištu na autocesti A1 kod odmorišta Donji Desinec, gdje se zapalilo osobno vozilo. No, do tamo se kroz ogromne gužve nije bilo lako probiti, pa im je u tom pomogao presretač MUP-a.

Ovo nije prvi puta da se vatrogasci nađu u ovakvoj nevolji zbog neodgovornih vozača, iako stalno apeliraju na važnost otvaranja koridora na putu do mjesta nesreće. Na svojem Facebooku profilu objavili su video "probijanja", pa uputili još jedan apel, koji su naslovili: "Hitni koridor spašava živote".

- Za prolazak interventnih vozila potrebno je stvoriti prometni koridor jer on može spasiti nečiji život. Na prometnicama s tri traka oslobađa se srednji trak tako što se vozila u srednjem traku pomaknu u desni trak i propuste interventna vozila. Vozite savjesno i stvorite HITNI KORIDOR jer tako možete spasiti nečiji život! - kažu vatrogasci.

I ovaj događaj stvorio je prekide u prometu i ogromne gužve, kao što je to jutros bilo u tunelu Sveti Marko gdje je došlo do lančanog sudara čak osam vozila, srećom bez težih posljedica.

image
JVP Karlovac
image
JVP Karlovac
image
JVP Karlovac
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:12