BESRAMNO PONAŠANJE

ŠOK U PARKU U ĐAKOVU Seksali se u centru grada dok ih je odjeveni muškarac mirno promatrao?!

Policija nije dobila sličnu dojavu, a ako se to ponovi, najbolje je da građani o tome izvijeste najprije policiju.
 Shutterstock

ĐAKOVO – Prizor na koji je gotovo u centru grada idući na posao u jutarnjim satima naišla Đakovčanka potpuno ju je šokirao. Oko šest sati ujutro na klupi kod Malog parka, doslovce tik uz cestu, vidjela je mladi par, potpuno gol, tijekom spolnog odnosa, piše Glas Slavonije.

Nisu se, kaže gospođa, osvrtali na njezinu prisutnost. Da stvar bude gora tik do njih stajao je mladić. No, on je bio odjeven i samo ih je gledao.

VIDEO, FOTO Top lista besramnog seksa na javnom mjestu za 2011.

- Policija nije dobila sličnu dojavu, a ako se to ponovi, najbolje je da građani o tome izvijeste najprije policiju. Na području PP Đakovo nema evidentiranih slučajeva prostitucije i svodništva, odnosno kaznenih djela ni po prekršajnom ni po kaznenom zakonu. Sam taj čin na javnom mjestu bez nekakvih drugih elemenata je zabranjen i potpada pod remećenje javnog reda i mira, to je vrijeđanje moralnih osjećaja građana. No sve drugo ovisi o okolnostima. Ovisno o tome radili li se to za novac, iz nekakve ekshibicije, ili nekog trećeg razloga, u tom smjeru idu i krim-istraživanja. Tako da se to ne može objediniti. Cijeli je niz različitosti - doznaje Glas Slavonije u Odjelu za izvještajnu analitiku PU osječko-baranjske.

- Nažalost, mladi su izgubili pojam o vrijednostima i o tome što je privatno, a što javno. Ja se uvijek vraćam na isto, bojim se da smo mi loši uzori, da oni od nas vide puno toga lošega. Nije to neka druga izopačena generacija, bojim se da smo mi ti koji smo izopačeni. Svi koji sudjelujemo u njihovu odgoju gazimo različite ljestvice vrendota, ne poštujemo ništa i dopuštamo ponašanja potpuno neprimjerena trenutku i mjestu. Dakako, to mladi sve upijaju i misle da je sve dopušteno, cijeli je slučaj komentirala psihologinja dr. Mirjana Nazor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:11