OPASNOST NA CESTI

ŠOK UOČI DJEČJEG IZLETA U VUKOVAR Policija u Zagrebu vozača autobusa u 4.45 ujutro testirala na alkohol, ostali su zaprepašteni što je Dräger pokazao!

 
 Jakov Prkic / Ilustracija / CROPIX

Zahvaljujući višegodišnjoj suradnji policije s obrazovnim ustanovama kako bi se zaštitili najmlađi sudionici u prometu, a pritom i smanjili rizici koji dovode do prometnih nesreća, u srijedu rano ujutro policija je iz prometa isključila vozača koji je pun autobus djece trebao odvesti na izlet u Vukovar!

Naime, vozaču autobusa u srijedu ujutro, u 4,45 sati, izmjereno je 0,87 promila alkohola u krvi ispred osnovne škole na području zagrebačkog Medveščaka. Prema ustaljenom scenariju, policija je obavila nadzor autobusa i vozača koji je trebao krenuti s učenicima na put.

- Prilikom nadzora policijski službenici su utvrdili da je 36-godišnji vozač autobusa varaždinskih oznaka pod utjecajem alkohola. Nesavjesni vozač isključen je iz prometa te će biti prekršajno prijavljen, a autobus je preuzeo drugi vozač kako bi djeca sigurno otišla na planirani izlet - otkrili su iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:18