POKUŠAJ UBOJSTVA

ŠOKANTNA ODLUKA SUDA Lagala policiji, pa priznala da je mužu zarila nož u prsa - i pustili je na slobodu!

 CROPIX

Marta Muheljić, 28-godišnja Zagrepčanka koju policija tereti za pokušaj ubojstva svojeg supruga Davora Marinića (31), puštena je na slobodu.

Tu je odluku, nakon saslušanja, donio zamjenik županijske državne odvjetnice Darko Karlović. Iako su detalji saslušanja tajni, pretpostavlja se da je Muheljić, iznjevši svoju obranu, priznala djelo pa ne postoji opasnost od utjecaja na svjedoke, ponavljanje djela ili skrivanje dokaza.

ZAGREPČANINA NA MALOM LOŠINJU IZBOLA SUPRUGA Policiji je lagala da su ga napala trojica Slovenaca

Muheljić je svojem suprugu u četvrtak u večernjim satima u apartmanu na otoku Lošinju zadala tri ubudne rane nožem na području prsa, trbuha i leđa da bi potom ispričala policiji da su ga napala tri slovenska državljanina.

Međutim, istraga je pokazala da je Muheljić, u stvari, ta koja je teško ozlijedila supruga te je tijekom vikenda privedena i pritvorena. Sukobu sa suprugom prethodila je verbalna svađa, a potom i fizički obračun uslijed koje ju je Marinić, navodno, udario pa je posegnula za nožem.

Davor Marinić se liječi u KBC-u na Sušaku i nakon što je par dana bio kritično stanje mu se stabiliziralo i izvan je životne opasnosti. U nastavku istrage Marta Muheljić moći će se braniti sa slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:20