PRISJELE IM CAJKE

Šokantna snimka s koncerta Bobana Rajovića, zaštitari palicama mlatili mlade Imoćane!

‘Nakon kratkog naguravanja, mladići su se vratili svojim stolovima. No nakon par minuta, došli su zaštitari i počeli udarati goste‘

Tučnjava u klubu

 Twitter

U popularnoj diskoteci u Hercegovini došlo je do obračuna između zaštitara i gostiju, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, incident se dogodio u diskoteci „No limit“ na katolički Uskrs proteklog vikenda, kada je nastupao pjevač Boban Rajović.

Povodom ovog događaja oglasili su se i iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona, prenose portali iz regije.

„Policija je dojavila da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, ispred ugositetljskog objekta ‘No Limit’. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je unutar objekta, čuvar D.B. rođen (1984.) iz Mostara, fizički napao i nanio tjelesne ozljede, A.M. (1998), M.M. (1995) i I.T. (2000) sva trojica iz Imotskog“, rečeno je iz MUP-a.

“Momci su bili u izlasku, došli su iz Imotskog u Prozor kako bi se proveli. Nakon kratkog naguravanja sa drugim mladićima koja je trajala 4,5 sekundi, vratili su se svojim stolovima i nastavili uživati u glazbi popularnog pjevača. Nakon par minuta, došli su zaštitari i počeli udarati goste ” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.

Na snimci je vidljivo kako zaštitari palicama premlaćuju goste, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:31