OBRAČUN NOŽEVIMA

Šokantni prizori u centru Zagreba na Badnjak: ‘Krvav je izašao iz lifta i samo se srušio...‘

Policija je potvrdila da je jedna osoba ozlijeđena u napadu oštrim predmetom te je hospitalizirana u KBC-u Zagreb
Privođenje u Ilici
 Rtl Screenshot

Sukob dvojice gostiju hostela na zagrebačkoj Ilici oko 9 sati jutros na Badnjak kuliminirao je obračunom nožem pa je jedan muškarac s ozljedom lijeve ruke završio u bolnici dok je drugog policija privela.

image
Srdjan Vrancic/Cropix
image
Srdjan Vrancic/Cropix

Oko čega su se sukobili muškarci na prvom katu hostela i jesu li bili cimeri ili, pak, samo hotelski gosti koji se ne poznaju, nije poznato.

image
Srdjan Vrancic/Cropix
image
Srdjan Vrancic/Cropix

No prema prvim informacijama, za krvavi obračun se doznalo kad je izbodeni muškarac izašao iz lifta kako bi potražio pomoć te se odmah srušio, a svemu je prethodila vika i buka koja je odjekivala hodnikom ali i kroz otvoreni prozor. Ubrzo je na mjesto obračuna pristigla Hitna pomoć te policija.

Zagrebačka policija kriminalistički objavila je da se istražuje mladića privedenog u četvrtak ujutro nakon što je nožem u središtu grada ozlijedio jednu osobu koja je završila u bolnici.

Policija je potvrdila da je jedna osoba ozlijeđena u napadu oštrim predmetom te je hospitalizirana u KBC-u Zagreb, dok je druga osoba koju s tim povezuju privedena na kriminalističko istraživanje.

Navodno se radilo o obračunu dvojice ovisnika kod Ilice 16, a kamere RTL-a su snimile privođenje napadača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 11:02