DOLIJALA DILERICA

Splićanki koja je lani momka izbola nožem zaplijenili gotovo kilogram heroina i hrpu novca

U svom dosjeu 43-godišnjakinja do sada nema prijave za zlouporabe opojne droge
 PU splitsko-dalmatinska

Pritvorskom nadzorniku dovedena je 43-godišnja dilerica iz Splita kod koje je nađen oko kilogram heroina uz manje količine amfetamina i kokaina. U stan na Ravnim Njivama u kojem je držala drogu upali su inspektori Službe kriminaliteta droga koji su osim droge pronašli veći novčani iznos, piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, pretragom stana pronađeno je i oduzeto sedam pakiranja s 923 grama heroina, jedna PVC vrećica sa 64 grama amfetamina, dvije PVC vrećice sa 4,1 grama kokaina i tri digitalne vage za precizno mjerenje. Za nađeni novčani iznos u domaćoj i stranoj valuti se sumnja da potječe od prodaje droge, a neslužbeno saznajemo kako je imala oko 15.000 eura i 10.000 kuna.

Nakon što su inspektori dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama uz kaznenu prijavu je u subotu predana pritvorskom nadzorniku. Danas slijedi privođenje na državno odvjetništvo i iznošenje obrane.

U svom dosjeu 43-godišnjakinja do sada nema prijave za zlouporabe opojne droge, ali ima zbog napada nožem na mladića u kolovozu prošle godine u općini Zagvozd. Nanijela mu je rane zbog kojih je prijavljena za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:49