DIVLJAČKI ČIN

Split: Silovao i pretukao suprugu i izbacio ju sa sinom na ulicu

Ilustracija
 Danijel Soldo / CROPIX

SPLIT - Policiji jako dobro poznat nasilnik Marko P. (27) opet je pokazao svoje pravo lice pretukavši svoju godinu dana mlađu nevječanu suprugu.

Sirotu je ženu i silovao, a potom izbacio na ulicu zajedno s njihovim četverogodišnjim djetetom.

Ova se obiteljska drama odvijala u Splitu u četvrtak. Marko P. se oko 6 sati ujutro vratio kući, prvo je suprugu napao vrebalno, nazivajući ju kurvom, a potom ju je brutalno silovao. Cijelo vrijeme iživljavanja nad nesretnom ženom ju je pljucao i vrijeđao. Poniženu i ozlijeđenu je potom, zajedno sa sinom im izbacio iz stana.

Žena se za pomoć obratila policiji koja je silovatelja privela na kriminalističko istraživanje, izuzeti su i svi biološki tragovi s mjesta zločina. Istražni mu je sudac potom odredio pritvor. Kako neslužbeno doznajemo nasilni Marko je upravo po silnim prijavama zbog obiteljskog nasilja poznat policiji, uhitili su ga i par puta pri zlouporabi opojnih droga, a jednom je marihuanu imao kod sebe i u – zatvoru. Bavio se on i razbojništvom, a splitskoj je javnosti postao poznat zbog nedavnog sukoba sa sudionikom u prometnoj nesreći.

Podsjećamo, 02. rujna prošle godine sudario se sa Veliborom G., prometna je nesreća bila, srećom, lakša, ali je Marko razbješnjen zbog razbijenog auta 'dohvatio' Velibora šakama i slomio mu rebra i jagodičnu kost.

Na splitskim Bilicama sada čeka suđenje zbog silovanja, nasilničkog ponašanja u obitelji, ali i zanemarivanja i zlostavljanja djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 10:46