VATRA BUKNULA NA KAUČU

Split: Vatrogasci u stanu pronašli staricu (92) mrtvu pokraj kauča, ugušila se u dimu uslijed požara

Varazdin, 050112.Anina ulica.U vecernjim satima doslo je do pozara napustene kuce koja je u svega nekoliko minuta izgorjela od poda do krova, a za koju susjedi kazu da se u njoj povremeno zadrzavaju beskucnici.Detalji o uzrocima i eventualnim zrtvama pozara su i dalje nepoznati.Na slici: mjesto pozara.Foto: Andrej Svoger / CROPIX
 Andrej Svoger / CROPIX

SPLIT - Devedesetdvogodišnja žena smrtno je stradala u požaru, koji je buknuo jutros u Splitu, a pretpostavlja se da je smrt nastupila zbog gušenja dimom , doznaje se danas od splitskih vatrogasaca.

Vatra je buknula nešto prije 8.30 sati u ulici Kroz Smrdečac, a vatrogasci su je ugasili nakon pet minuta. U stanu su zatekli mrtvu staricu i njezinu nećakinju koja im je otvorila vrata stana.

"Vatra je najvjerojatnije buknula na kauču dok je ostatak stana bio pun dima. Požar smo ugasili brzo, ali nažalost žena, koja je bila pored kauča, bila je mrtva ", kazao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Splita (JVP) Felicio Parčina, koji pretpostavlja kako je smrt nastupila gušenjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. prosinac 2022 02:13