KIŠA UDARACA

Split, Zagreb: Mladiću slomili vilicu, a biciklistu pola glave

Mladić iz Splita baš se i ne sjeća kako su ga istukli, a ništa bolje nije ni s muškarcem iz Zagreba
Zagreb, 180908.USKOK i Drzavno odvjetnistvo pokrenuli su jutros na sveucilistu u Zagrebu veliku antikorupcijsku akciju nazvanu Indeks.Na slici policijski auto ispred kuce Desa Mlikotin Tomic sefica Saborskog povjerenstva za odlucivanje o sukobu interesa koju su iznendaili policajci rano ujutro . Akcija indeks.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

SPLIT, ZAGREB - Devetnaestogodišnji Dino M. iz Splita napadnut je i pretučen u nedjelju oko 3 sata dok se na Bačvicama vraćao kući s noćnog izlaska. Pomoć je u KBC-u Dino zatražio tek u nedjelju oko 18 sati. Utvrđen mu je dvostruki prijelom vilice. Policiji je izjavio da se baš i ne sjeća najbolje što se dogodilo.

Odgovorio na provokacije

Pamti da je napadnut na križanju Viške ulice i Preradovićeva šetališta gdje su ga dvojica zaskočila u bijelom automobilu Navodno su mu nešto dobacivali pa ga napali kada je odgovorio na provokacije.Policija utvrđuje okolnosti prijavljenog događaja i traga za napadačima.

Četvorica na jednog

Ništa bolje nije prošao ni 51-godišnjak koji je policiji prijavio da su ga u Novom Zagrebu u Mrkšinoj ulici napala četiri nepoznata muškarca u subotu oko 23 sata. Dok je vozio bicikl navodno su ga bez razloga napali, srušili na pod te rukama i nogama istukli neki divljaci. Muškarac je bio poprilično pijan pa policajci provjeravaju njegove navode. Slomljene su mu sljepoočna i jagodična kost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 06:59