NACIONALNA NETREPELJIVOST

Sprejem išarali automobil Srbinu iz Šabca koji je posjetio punicu u Zadru

Na vozilu je sprejem nacrtan ustaški simbol U s križem, natpisi ZDS Zadar i 1965. Policija je vandalizam evidentirala kao kazneno djelo
Zadar, 60511.Automobil srbijanskih registracija u ulici Petra Skoka na koji je netko tjekom noci bijelim sprejem napisao slovo U i Zadar. Jutros je policija izvrsila ocevid, traga za pociniteljima a vlasnik je sam uklonio natpise.Foto: Vladimir Ivanov / CROPIX
 Vladimir Ivanov / CROPIX

ZADAR - Tijekom noći između srijede i četvrtka, ispred kuće u Ulici Petra Skoka išarano je bijelim sprejem osobno vozilo Citroen Picasso , vlasništvo državljana Republike Srbije (48) iz Šabca.

Na vozilu je sprejem nacrtan ustaški simbol U s križem, natpisi ZDS Zadar i 1965. Policija je vandalizam evidentirala kao kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, ali nakon što je vlasnik vozila izjavio kako će natpise sam ukloniti i kako ih ne smatra velikom štetom, u policiji su odustali od prijave i događaj su samo evidentirali.

Kako neslužbeno doznajemo, građanin Šabca bio je u Zadru u posjeti svojoj punici , ispred čije je kuće vozilo bilo parkirano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 09:04