DOMAĆI UZGOJ

Srbijanski državljani u Daruvaru uzgajali marihuanu: U improviziranom laboratoriju pronašli 859 stabiljki konoplje

U kući je pronađena i razna oprema za kontrolirani uzgoj poput ventilatora i termostata kojima se održavala potrebna temperatura za uzgoj

Zaplijenjena marihuana

 Policijska Uprava Bjelovarsko-bilogorska/

Daruvarska policija uhitila je dvojicu državljana Srbije koji su u jednoj kući na području Daruvara, u improviziranom laboratoriju, uzgojili čak 859 stabljiki marihuane. U kući je pronađena i razna oprema za kontrolirani uzgoj poput ventilatora i termostata kojima se održavala potrebna temperatura za uzgoj, zatim sustava navodnjavanja i slično. O pronalasku marihuane i uhićenju policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvijestila je na svojim internetskim stranicama.

"Jučer, 13. prosinca, policijski službenici Policijske postaje Daruvar i Službe kriminalističke policije naše policijske uprave su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim i 21-godišnjim državljanima Republike Srbije zbog sumnje da su počinili kazneno djelom neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

image

marihuana uzgoj

Policijska Uprava Bjelovarsko-bilogorska/
image

Zaplijenjena marihuana

Policijska Uprava Bjelovarsko-bilogorska/

Naime, sumnja se da su njih dvojica u jednoj kući u okolici Daruvara uzgajali indijsku konoplju u indoor uvjetima.

Temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga obiteljske kuće i drugih prostorija, a pretragom je pronađeno i od osumnjičenika oduzeto 859 stabljika indijske konoplje tipa marihuane u različitim fazama uzgoja, kao i razna oprema za indoor uzgoj (ventilatori, termostati, šprice i dr.). Obojica su uhićeni i uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku naše policijske uprave.", navela je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:32